28 gun sonra hangi platformda?

28 gun sonra hangi platformda? 28 gun sonra hangi platformda?, 28 Hafta Sonra - Apple TV (TR)

28 Days Later hangi platformda?

Prime Video: 28 Days Later.

28 hafta sonra nereden izlenir?

28 Weeks Later | Disney+

28 gün sonra ne anlatıyor?

Özet. Ölümcül bir virüs, İngiltere'yi tehdit altına almıştır. Bir araştırma laboratuarındaki hastalıklı şempanzelerden yayılan bu virüse yakalanan insanlar zor durumdadırlar. Bu işle mücadele eden kişiler sadece virüsü yok etmek değil, hastalığa yakalananlarla da büyük sorun yaşamaktadırlar.

28 Days Later ne zaman?

Murphy 2000'de, Danny Boyle'un 28 Gün Sonra (28 Days Later) filminde, komadan zombi kıyametinin tahrip ettiği bir dünyaya uyanan bir adamı canlandırmıştı.

28 gün sonra zombi filmi mi?

Once Upon a Time | Netflix.

Once Upon a Time nereden izlenir?

28 Hafta Sonra Film Konusu

Rage virüsünün Britanya adalarına yayılmasından altı ay sonra, Amerika ordusu düzeni yeniden sağlamış ve karantina altındaki bölgelere insanları tekrar yerleştirmeye başlamıştır. Ülke tekrar inşa edilirken, yurtlarına geri dönen bir mülteci aile tekrar bir araya gelmenin sevinci içindedir.


28 Weeks Later ne anlatıyor?

Trainspotting, 127 Hours ve Slumdog Millionare gibi filmlerle tanınan Oscar ödüllü Danny Boyle, 28 Days Later serisinin üçüncüsü olacak filmin çalışmalarına başlandığını duyurdu.

28 hafta sonra devam edecek mi?

2011 yapımı bilim kurgu filmi In Time (Zamana Karşı) 12 yıl sonra Netflix'te hit haline geldi.

Zamana karşı Netflix de var mı?

Alaska'nın ücra bir köşesindeki Barrow kasabası her kış, 30 gün boyunca, zifiri karanlığa gömülür. Çoğu kasaba sakini güneye yöneldiği için hüzünlü bir dönemdir bu. Bu kış, ortaya gizemli bir grup çıkar: Bu grup, kasabada kalan insanlarla beslenmek için son bulmayan bu karanlıktan faydalanmayı beklemektedir.

28 ay sonra ne zaman çıkacak?

Virüsten etkilenen kişiler 15 saniye sonra insani özelliklerinden çıkıp, cinayete eğilimli saldırgan yaratıklara dönüşür. Salgın patlak verdiğinde hastanede olan Jim, 28 gün baygın yattıktan sonra uyanır. Dışarıya çıktığı zaman tüm şehrin adeta bir hayalet şehir haline gelmiş olduğunu görür.

30 gün gece konusu nedir?

28 Gün Sonra'ya üçüncü devam filmi geliyor.

28 filmi konusu nedir?

Trainspotting, 127 Hours ve Slumdog Millionare gibi filmlerle tanınan Oscar ödüllü Danny Boyle, 28 Days Later serisinin üçüncüsü olacak filmin çalışmalarına başlandığını duyurdu.

1 Euro Kaç TL