2 filmi nerede çekildi?

2 filmi nerede çekildi? 2 filmi nerede çekildi?, Filmin çekimleri ilk olarak İstanbul'da başladı. Şehrin farklı noktalarına yayılan sahneler çekildikten sonra İstanbul-Ayvalık yolu üzerinde çekimlere devam edildi. Filmin büyük bir bölümü bu yol üzerinde çekilse de Balıkesir'in Ayvalık bölgesinde çekilen birçok sahne de mevcut.

Deliha 2 filmi nerede çekildi?

Ancak Zeliha'nın şansı bir gün sonunda döner ve çok şık bir restoranda işe kabul edilir. Artık Zeliha da iş dünyasına adımını atmıştır. DELİHA 2 FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ? Başrollerini Gupse Özay, Eda Ece ve Aksel Bonfil'in paylaştığı 2017 yapımı Deliha 2 filmi, Köyceğiz'e bağlı Döğüşbelen köyünde çekildi.

Bizum hoca 2 filmi nerede çekildi?

Başrollerini Cezmi Baskın, Alay Cihan ve Tuğba Com'un paylaştığı Bizum Hoca 2 filmi çekimleri Trabzon ilinde ve çeşitli köylerinde gerçekleştirilmiştir.

Hükümet Kadın 2 hangi köyde çekildi?

Hükümet Kadın 2 filmi çekimleri de ilk filmde olduğu gibi Mardin'in Midyat ilçesinde gerçekleşti. Yönetmenliğini Sermiyan Midyat'ın üstlendiği Hükümet 2'nin oyuncu kadrosunda Demet Akbağ, Sermiyan Midyat, Ercan Kesal, Mahir İpek, Gülhan Tekin ve Dilek Yorulmaz gibi usta isimler yer alıyor.

Hükümet Kadın hangi köyde çekildi?

Hükümet Kadın filmi, Güney Doğu Anadolu bölgesinde yer alan Mardin'in Midyat ilçesinin bir köyünde çekilmiştir. Köyden bazı insanlar da filmde oynadı. Midyat'ın 105 bin kişilik nüfusu bulunuyor.

Deliha 2 ne zaman çekildi?

Gupse Özay, 2015'te yaptığı açıklamada ikinci Deliha filminin çekileceğini açıklamıştı. Filmin çekimleri, Ekim 2017'de başladı ve 2 aydan kısa sürede tamamlandı. Çekimlerin bir kısmı Köyceğiz'de gerçekleşti. İlk olarak 12 Ocak 2018'de gösterime giren film, 6 Temmuz'da yeniden izleyicilerle buluştu.

Deliha 2 hangi yılda çekildi?

Öğretmen Filminin Çekildiği Yer: 1988 Yılında Adapazarı - Sapanca'da çekilmiştir. Şehir sahneleri İstanbul'un çeşitli semtlerinde çekilmiştir.

Öğretmen Kemal Sunal filmi nerede çekildi?

Başrollerinde Cezmi Baskın, Tuğba Çom, Fatih Topçuoğlu, Onur Dilber ve Seymen Aydın'ın olduğu Bizum Hoca 2 filmi çeşitli kanallarda TV izleyicileriyle buluşmaya devam eidyor. BİZUM HOCA 2 NEREDE ÇEKİLDİ? Karadeniz komedisi olan Bizum Hoca'nın çekimleri Trabzon'un köylerinde gerçekleştirildi.

Bizum Hoca 2 hangi köyde?

Film, kışları çetin geçen Erzurum'un Karayazı ilçesinin köylerinde çekildi. Karların kalkması ile baharı yaşamadan otları sarartan coğrafyanın sıkıntısı ile yaşayan Samet, hayata bağlanamamış, karanlık tarafını yaşadığı coğrafyaya yüklüyor.

Bizim hoca sıkıntı yok nerede cekildi?

HÜKÜMET KADIN NEREDE ÇEKİLDİ? Film, Güney Doğu Anadolu bölgesinde yer alan Mardin'in Midyat köyünde çekilmiştir.

Hükümet Kadın 1 nerede çekildi?

Film, Van Gevaş'ta oluşturulan kampta çekildi. Ankara sahneleri ise Aydınlıkevler Lisesi'nde çekildi.

Vizontele filmi nerede çekildi?

Zehra filmi, İstanbul ve Antalya'da çekildi. İstanbul'da çekilen sahneler, Beyoğlu, Kadıköy ve Boğaz çevresindeki semtlerde gerçekleştirildi. Antalya'da çekilen sahneler ise Kemer ve Kaş ilçelerinde çekildi.

Zehra nerede çekildi?

Hükümet Kadın filmi, Güney Doğu Anadolu bölgesinde yer alan Mardin'in Midyat ilçesinin bir köyünde çekilmiştir.

1 Euro Kaç TL