20 yaş altı bugün sokağa çıkabilir mi?

20 yaş altı bugün sokağa çıkabilir mi? 20 yaş altı bugün sokağa çıkabilir mi?, Düşük riskli ve orta riskli illerde 20 yaş altının sokağa çıkma kısıtlaması kaldırıldı.

Saat kaçtan sonra sokağa çıkma yasağı var?

Alınan karara göre pazartesi, salı, çarşamba, perşembe, cuma ve cumartesi günleri 22.00-05.00 saatlerinde sokağa çıkma yasağı uygulanacak.

Sokağa çıkma yasağı ne zaman kaldırıldı?

Genelgede, "1 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 05.00'ten itibaren ise hafta içi hafta sonu ayrımı olmaksızın sokağa çıkma ile buna bağlı olarak uygulanan şehirler arası seyahat kısıtlamaları sona erecek ve belirtilen tarihten itibaren sokağa çıkma ve şehirler arası seyahat kısıtlaması uygulanmayacaktır" ifadeleri yer ...

13 ve 14 Haziran sokağa çıkma yasağı var mı?

Ancak 12 Haziran Cumartesi akşamı sokağa çıkma yasağı saat 22.00'da başlayacak. 13 Haziran Pazar günü kısıtlama kesintisiz sürecek. Kısıtlama 14 Haziran Pazartesi sabahı 05.00'te bitecek.

Sokağa çıkma yasağı saat kaçta olacak?

HAFTA İÇİ SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI SAATLERİ NE ZAMAN? Türkiye'nin 81 ilinde hafta içi saat 21:00'dan sonra sokağa çıkma kısıtlaması kararı alındı. Kısıtlama akşam saat 21.00 ile sabah 05.00 saatleri arasında uygulanıyor.

2023 Sokağa çıkma yasağı var mı?

İcra edilen operasyonlar sona erdiğinden ilan edilen sokağa çıkma yasağı, 02.05.2023 Salı günü saat 09.30 itibarı ile kaldırılmıştır. Vatandaşlarımıza, can ve mal güvenliklerinin sağlanması amacıyla uygulanan sokağa çıkma yasağına gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür ederiz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Bugün sokağa çıkmak yasak mı?

Sokağa çıkma yasağı ve seyahat kısıtlamaları kaldırıldı mı? İçişleri Bakanlığı genelgesine göre, bugün itibarıyla hafta içi gece boyunca ve pazar günleri tüm gün uygulanan sokağa çıkma yasakları kalktı.

Pandemi cezaları iptal oldu mu?

Koronavirüs pandemisiyle ilgili kesilen idari para cezaları iptal edilmişti. Cezaları ödeyenler için de devlet tarafından geri ödeme biçimi belli oldu. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre 31 Aralık 2024'e kadar başvuranların ödedikleri cezalar iade edilecek.

Pandemi yasağı ne zaman bitti?

1 Temmuz'dan itibaren normal hayata dönüldü

Pazartesi-cumartesi günleri saat 22.00'den sabah 05.00'e kadar olan ve pazarları ise tam gün uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması ile sınırlama süresince uygulanan şehirler arası seyahat kısıtlaması tamamen sona erdi.


Pandemi yasakları kalktı mı?

1 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 05.00'ten itibaren ise hafta içi hafta sonu ayrımı olmaksızın sokağa çıkma ile buna bağlı olarak uygulanan şehirler arası seyahat kısıtlamaları sona erecek ve belirtilen tarihten itibaren sokağa çıkma ve şehirler arası seyahat kısıtlaması uygulanmayacaktır.

Secimde sokaga cikmak yasak mi?

Şurada Paylaş! SEÇİM GÜNÜ SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI OLACAK MI? 28 Mayıs seçim günü sokağa çıkma yasağı YSK seçim yasakları listesinde yer almıyor.

Secim günü neler yasak?

Seçim günü kahvehane, kıraathane ve internet kafe gibi bütün umumi eğlence yerleri kapalı kalacak. Eğlence yeri niteliğindeki lokantalarda yalnızca Yemek verilebilecek. Düğünler ise saat 18.00'den sonra yapılabilecek. Yerleşim yerlerinde, emniyet ve asayişi korumakla görevli olanlar dışında kimse silah taşıyamayacak.

14 Mayıs Seçim günü yasak var mı?

SEÇİM GÜNÜ KAPALI YERLER

Seçim günü saat 06.00'dan gece 24.00'a kadar alkollü içki satışı yasak olacak. Emniyet ve asayişi korumakla görevli olanlar dışında yerleşim yerlerinde kimse silah taşıyamayacak. Seçim günü kahvehane, kıraathane ve internet kafe gibi bütün umumi eğlence yerleri kapalı olacak.


1 Euro Kaç TL