01 Filmi Ne Zaman Çıkacak?

01 Filmi Ne Zaman Çıkacak? 01 Filmi Ne Zaman Çıkacak?, Dizinin, 10 Ocak 2020'de vizyona giren "Sıfır Bir" adında bir de sinema filmi bulunmaktadır.

01 sinema filmi nereden izleyebilirim?

Sezon Sadece BluTV'de İzle.

01 sinema filmi adı ne?

Filmin Konusu & Detaylar

Aynı isimli dizinin sinema filmi olan Sıfır Bir, Adana'yı geride bırakıp yeni bir yaşam için İzmir'e gelen Savaş ve arkadaşlarının, burada yaşadıklarını anlatıyor.


01 Hangi mahallede çekiliyor?

Abstract. Suç ve getto dizisi olan Sıfır Bir dizisi, dizinin konusunun geçtiği yerde çekildiği için önem arz etmektedir. Adana Hürriyet mahallesinde geçen olaylar, Hürriyet mahallesinde geçmektedir ve dizinin oyuncularının büyük çoğunluğunu yine mahallenin sakinleri oluşturmaktadır.

Sıfır Bir devamı var mı?

Sıfır Bir dizisi aynı adlı sinema filmi (2020) ile dizi serüvenini tamamladı. Sıfır Bir dizisi aynı zamanda kendi türevi sayılacak, dizinin yönetmeni Kadri Beran Taşkın'ın çektiği Sokağın Çocukları (2020) ve Kıyma (2022) adlı dizilerle devam etti.

01 bitti mi?

Sıfır Bir (S1 F1R B1R olarak stilize edilir), BluTV'de yayınlanan, Kadri Beran Taşkın'ın yönettiği, Adana'da çekilmiş polisiye ve suç türündeki Türk yapımı internet dizisi. İlk bölümü 1 Haziran 2016'da tarihinde ekrana gelen dizinin final bölümü ise 12 Haziran 2019'da yayımlanmıştır.

Sıfır bir Netflix e ne zaman çıkacak?

Hepsi bu dizide. 8 bölümden oluşan İtalyan yapımı yeni Netflix orijinal dizisi SIFIR, Antonio Dikele Distefano'ya ait bir fikirden doğdu. Yapımcılığını Red Joint Film'in katkılarıyla Fabula Pictures'ın üstlendiği dizi, 21 Nisan'dan itibaren Netflix'te yayınlanacak.

01 sinema filmini kaç kişi izledi?

Animasyon türündeki film, 27 Aralık 2019'da vizyonda seyirciyle buluşarak, izleyenlerin büyük ilgisiyle karşılaşmıştı. Yapım, 2 milyon 478 bin 700'ü 2020'de olmak üzere toplam 3 milyon 435 bin 240 kişi tarafından izlendi.

01 sinema filmi ne kadar izlendi?

Adana'yı geride bırakıp yeni bir yaşam için İzmir'e gelen Savaş ve arkadaşlarının yaşadıklarını anlatan, aynı isimli dizinin sinema filmi "Sıfır Bir" en çok izlenen dördüncü film olarak dikkati çekti. Film 868 bin 499 seyirci sayısına ulaşırken, gişeden 15 milyon 463 bin 795 lira gelir getirdi.

01 oyuncuları kimdir?

Adana Sıfır Bir dizisi, adından da tahatlıkla anlaşılabileceği üzere Adana'da çekiliyor. Dizinin çekimleri Adana'nın en tehlikeli ve tekinsiz yerlerinden biri olarak addedilen Hürriyet Mahallesi'nde gerçekleştiriliyor.

01 Adana dizisi nerede çekildi?

Sıfır Bir 3. Sezon 1. Bölüm İzle. Mahallede gerçekleşen düğüne yapılan saldırı, beraberinde büyük bir yıkım getiriyor.

01 Düğün Baskını Hangi bölüm?

MAHMUT ÇAĞLAR KİMDİR? Mahmut Çağlar 22 yaşındadır. Mahmut Çağlar'ın, Adana'da çekilen ve sosyal medyada yayınlanan 'Sıfır Bir' dizisinde rol aldığı öğrenildi. Sıfır Bir dizisi oyuncuları arasında Savaş Satış, Cihangir Ceyhan, Özgür Meriç, Onur Akbay, Burak Şahin gibi isimler yer alıyor.

01 Mahmut Kimdir?

Dizinin, 10 Ocak 2020'de vizyona giren "Sıfır Bir" adında bir de sinema filmi bulunmaktadır.

1 Euro Kaç TL