13 minutes ne anlatıyor?

13 minutes ne anlatıyor? 13 minutes ne anlatıyor?, Kasırga şehri mahvetmeden önce kasaba sakinlerinin sığınmak için sadece 13 dakikaları vardır. Yaşam savaşı veren dört aile bu süreçte hayatta kalabilmek için farklılıklarının üstesinden gelmeli ve birbirlerinden güç almalıdır.

Time Is Up ne anlatıyor?

Özet. Viven ve Roy, lise son sınıfta okuyan iki gençtir. Viven, fizik tutkunu olan baaşrılı bir öğrenciyken Roy'un oldukça sorunlu bir hayatı vardır. Beklenmedik bir olay ikisinin yollarının kesişmesine ve hayatlarının bambaşka bir hal almasına neden olur.

Midnight konusu nedir?

Özet. Seul'de acımasız bir seri katil, şehirde korku salmıştır. Kyung-Mi de annesiyle birlikte Seul şehrinde yaşayan işitme engelli genç bir kadındır. Çağrı merkezinde işaret dili danışmanı olarak çalışan Kyung, bir gece annesiyle eve dönerken seri katil Do-Sik'in işlediği cinayete tanık olur.

Last Summer ne anlatıyor?

Şikagolu bir grup liseli, üniversiteye gitmeden önceki son yazlarında hayalleri, ilişkileri ve kimlikleriyle uğraşarak bir dönüşümden geçer. Binlerce seçenek, sınırsız eğlence. K.J. Apa ("Riverdale"), Maia Mitchell ("The Fosters") ve Sosie Bacon ("Ölmek için On Üç Sebep") başrolde.

Up kaç yaş için?

Ayrıca 24 aylıktan sonra 7 yaşına kadar her yıl 1 defa check up yaptırılmalıdır. Daha sonra 17 yaşına kadar her 2 yılda bir defa check up yaptırılması uygundur.

The Call ne anlatıyor?

Bir gün merkezi arayan genç bir kız sesi, evine zorla giren biri olduğunu ve hayatının tehlikede olduğunu söyler. Jordan, ekipler evi tespit edip kızı kurtarmaya gidene dek telefonda katili oyalamaya karar verir. Tüm çabalarına rağmen Jordan başarısız olur ve Genç kız hayatını kaybeder.

Sweet Home ne anlatıyor?

Özet ve Detaylar. Hyun, Ailesini korkunç bir kazada kaybetmesinin ardından yalnız kalan bir lise öğrencisidir. Evini terk etmek zorunda kalan Hyun, canavarların insanlığı yok etmeye çalıştığı bir gerçekle yüzleşmek zorunda kalır. Hyun, insan ırkından geriye kalanları kurtarmak için zamana karşı savaşmak zorunda kalır.

Before Midnight ne anlatıyor?

Before Sunrise ve Before Sunset filmlerinin ardından yönetmen Richard Linklater ile oyuncular Ethan Hawke ve Julie Delpy'i tekrar bir araya getiren serinin 3. devam filmi Before Midnight, Jesse'nin evli olduğu eşinden boşanıp büyük aşkı Celine'le evlenmelerinin ardından yaşananları anlatıyor.

Life In A Year ne anlatıyor?

Life in a Year, Daryn (Jaden Smith) isimli 17 yaşındaki bir gencin dondurma dükkânında tanışıp âşık olduğu kızın hasta olduğunu ve bir senelik ömrü kaldığını öğrenmesinin ardından o kalan bir yıla bir hayat sığdırma çabasını konu ediyor.

Black Summer ne anlatıyor?

Zombi istilasının karanlık ilk günlerinde, birbirlerini hiç tanımayan insanlar, hayatta kalıp sevdiklerine dönmek için gereksindikleri gücü bulmak üzere bir araya gelir. Binlerce seçenek, sınırsız eğlence. "Z Nation" dizisinin öncüsü olan bu korku aksiyon dramasında Jaime King ("Hart of Dixie," "Günah Şehri") başrolde.

Our Beloved Summer ne anlatıyor?

Lisede viral olan bir belgesel çektikten yıllar sonra, birbirleriyle anlaşamayan iki eski sevgilinin hayatları kesişir ve kameranın önünde yeniden buluşurlar. Binlerce seçenek, sınırsız eğlence. Zıt kutuplar birbirini çeker temalı bu komedide Choi Woo-shik ("Parazit") ve Kim Da-mi ("Itaewon Class") başrollerde.

Frozen kaç yaş için uygun?

Her çocuğun gelişimi değişiklik göstermekle birlikte 5 yaş ve üzeri çocuklar için, izlemesi eğlenceli ve çok öğretici bir filmdir.

Nemo kaç yaş için?

4- Finding Nemo – Kayıp Balık Nemo (5+ yaş)

1 Euro Kaç TL