2040 belgeseli ne anlatıyor?

2040 belgeseli ne anlatıyor? 2040 belgeseli ne anlatıyor?, Belgesel film, 2040 yılında 21 yaşında olacak olan kızına iyi bir gelecek ve yaşanabilir bir çevre bırakma umudu ile harekete geçen yönetmen Damon Gameau, dünyanın doğa ile dengeli bir şekilde sürdürülebilmesi için toplumun neler yapabileceğini anlatmaktadır.

2040 nasıl bir film?

Dört yaşında olan kızının gelecekte hızla değişen çevre ile yüzleşecek olmasından endişe duyan yönetmen, bu durumu değiştirebilmek için harekete geçer. Çevresel sorunların çözümüne odaklanan Damon, belgeselde hızlı ve etkin bir şekilde harekete geçildiğinde geleceğe umutla bakabileceğimizi gözler önüne seriyor.

Ne zaman öleceğini gösteren film?

Countdown, bir uygulamadan hayattaki son günlerini yaşadığını öğrenen genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Genç bir hemşire, insanların en zaman öleceğini tahmin eden bir uygulamayı indirir.

2012 ne anlatıyor?

2012, dünyanın sonunu getiren global bir felaketin ardından, kurtulanların kahramanca mücadelelerini anlatan destansı bir macera. Asırlar önce, Mayalılar bize takvimlerini bıraktılar. Üstelik bu takvimin bir son günü vardı ve bunun anlamı açıktı.

Insanların nasıl öleceğini bilen film?

Countdown, bir uygulamadan hayattaki son günlerini yaşadığını öğrenen genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Genç bir hemşire, insanların en zaman öleceğini tahmin eden bir uygulamayı indirir.

Geri sayım kaç yaş üstü?

Yaş Sınırı : 13 Yaş ve Üzeri İzleyiciler İçindir.Olumsuz örnek oluşturabilecek davranışlar içerir. Geri Sayım, 1321 yılla yargılanan bir adamın hikayesini konu ediyor.

Ne kadar yaşayacağını gösteren uygulama?

Konu. Bir partide genç Courtney, arkadaşları tarafından bir kullanıcının ne kadar yaşayacağını tahmin eden bir uygulama olan Countdown'u indirmeye ikna eder. Courtney, yaşamak için sadece 3 saati kaldığını söyleyerek şaşırır.

2012 filmi hangi ülkenin?

2012, Roland Emmerich tarafından yönetilen 2009 ABD yapımı bir felaket filmidir.

2012 filmi nerede çekildi?

Yapım. Başlangıçta Los Angeles için planlanan çekimler Ağustos 2008'de, Vancouver'da başlandı.

2012 filmi kaç saat?

Ne zaman öleceğini bilen tek canlı "komodo ejderidir.

Ne zaman öleceğini bilen tek canlı hangisidir?

30 GÜN GECE Filmi İzle – HD Kalitesinde Seyret – Teve2.

30 gün gece nereden izlenir?

Bir hemşire, kullanıcılarının öleceği zamanı tam olarak tahmin eden bir uygulama indirdiğinde, kaderini değiştirmek için yalnızca üç günü olduğunu keşfeder. Binlerce seçenek, sınırsız eğlence.

Netflix ne zaman öleceğini söyleyen film?

6 Yaş ve Üzeri İzleyici Kitlesi İçindir.

1 Euro Kaç TL