2015 de hangi diziler vardı?

2015 de hangi diziler vardı? 2015 de hangi diziler vardı?, 2016 da hangi diziler vardı?, 2018 de hangi diziler vardı?, Eski diziler hangileri?, Yerli diziler hangileri?

2016 da hangi diziler vardı?

2016 da hangi diziler vardı?, 29 Mart 1993 – 15 Ocak 1999 tarihleri arasında yayınlanan Ferhunde Hanımlar 1.780 bölümüyle Türkiye'nin en uzun soluklu yerli dizisidir. Kaç Yerli Dizi Başka Ülkelerde En Yüksek Reytingleri Aldı?

2018 de hangi diziler vardı?

2018 de hangi diziler vardı?, Türkiye'de ilk diziler devlete ait olan TRT tarafından çekilmiştir. Türkiye'nin ilk yerli dizisi 1974 yılında çekilen Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı eseri olan Aşk-ı Memnu'dur. Dizi, Türkiye'nin kamu yayın kuruluşu TRT'de yayınlandı.

Eski diziler hangileri?

Eski diziler hangileri?, 1. Sen Anlat Karadeniz - 16.35 reyting ortalaması Ve işte listenin en birincisi!

Yerli diziler hangileri?

Yerli diziler hangileri?, Google TV uygulamasını açın. İzlemek istediğiniz filmi veya TV dizisini arayın. Bir yayın uygulaması seçin. İzle'ye dokunun.

Türkiye'nin en uzun dizi hangisi?

Türkiye'nin en uzun dizi hangisi?, 18 yıldır (18 sezon) yayınlanan Arka Sokaklar; yayın yılı, sezon sayısı ve bölüm sayısı bakımından Türk televizyon tarihinin en uzun süren haftalık dizisidir.

Ilk Türk dizisi hangisi?

Ilk Türk dizisi hangisi?, En çok sayıda ülkeye ihraç edilen dizi olma özelliğini taşıyan Muhteşem Yüzyıl, 70 ayrı ülkede 500 milyondan fazla izleyiciyle buluşarak Türk dizi sektörünün yurtdışına açılma serüveninin kilometre taşlarından biri haline geldi.

2003 te hangi diziler vardı?

2003 te hangi diziler vardı?, Şimdi ise yılda ortalama 200 dizi çekiliyor. Ve bu diziler 146 ülkeye ihraç ediliyor. Dizi sektöründe ABD ile zirveyi paylaşan Türkiye'nin geliri 1 milyar doları aştı.

En güzel eski diziler hangileri?

En güzel eski diziler hangileri?, The Economist'in haberine göre, Türkiye dünyada en çok dizi ihraç eden üçüncü ülke. Verilere göre 2020 ile 2023 yılları arasında Türk dizilerine olan talep %184 arttı. Türk dizileri dünya çapında büyük bir ilgi görmeye devam ediyor.

Eski dizilerden ne izlesem?

Eski dizilerden ne izlesem?, Klasik Yerli Diziler

Aile, komedi, romantik ve dram dallarında klasikleşmiş pek çok yerli diziyi BluTV'de izleyebilirsiniz. Geçmişte çok ses getiren bu yapımların tüm bölümleri reklamsız ve kesintisiz olarak BluTV'de yer alıyor.


2009 yılında hangi diziler vardı?

2009 yılında hangi diziler vardı?, TRT, hafta içi her gün, saat 08.30'da nostaljik dizi kuşağında 'Ferhunde Hanımlar'ı yayınlıyor. Hafta sonları ise art arda nostalji bombardımanı var adeta; Uğurlugiller, Perihan Abla ve Gülşen Abi. Uğurlugiller - 07.45'te yayınlanıyor. Perihan Abla - 11.00'da yayınlanıyor.

En çok izlenen Türk dizisi hangisi?

En çok izlenen Türk dizisi hangisi?, İlk fragmanıyla dikkatleri üzerine çeken yeni dizi "Senden Önce" sürprizlerle dolu hikayesiyle yakında Kanal D ekranlarında başlayacak. Çekimleri devam eden dizinin oyuncuları heyecanla beklenen "Senden Önce" dizisini Kanal D Haber'e anlattı. Detaylar Kanal D Ana Haber'de! Kanal D Haber, hafta içi her akşam Kanal D'de!

Türkiye reyting rekoru hangi dizide?

Türkiye reyting rekoru hangi dizide?, Guinness Rekorlar kitabında giren ve en uzun süre ekranlarda devam eden dizi unvanına sahip General Hospital 1963'den bu yana süren dizi, toplamda 13.500'e yakın bölüm sayısına ulaşmıştır. Ekranlara ilk bölümü 23 Mart 1987 tarihinde yayınlanan Cesur ve Güzel Amerikan yapımı pembe dizi 7000 bin bölümü geçmiştir.

1 Euro Kaç TL