12 den sonra sokağa çıkma yasağı var mı?

12 den sonra sokağa çıkma yasağı var mı? 12 den sonra sokağa çıkma yasağı var mı?

Saat kaçtan sonra sokağa çıkma yasağı var?

Türkiye. Türkiye'de COVID-19 pandemisi önlemleri kapsamında 21 Mart 2020 itibarıyla 65 yaş üzeri vatandaşların sokağa çıkması yasaklanmıştır. Daha sonra, 3 Nisan itibarıyla yasak 20 yaş altına da uygulanacak biçimde genişletilmiştir.

Sokağa çıkma yasağı en son ne zaman oldu?

İcra edilen operasyonlar sona erdiğinden ilan edilen sokağa çıkma yasağı, 02.05.2023 Salı günü saat 09.30 itibarı ile kaldırılmıştır. Vatandaşlarımıza, can ve mal güvenliklerinin sağlanması amacıyla uygulanan sokağa çıkma yasağına gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür ederiz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek?

Geçtiğimiz yıl hafta sonları uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında, 1 Ocak 2021 Cuma gününün resmi tatil olması da göz önünde bulundurularak, 31 Aralık 2020 Perşembe günü saat 21.00'de başladı, 1 Ocak Cuma, 2 Ocak Cumartesi, 3 Ocak Pazar günlerinin tamamını kapsadı ve 4 Ocak 2021 Pazartesi günü saat 05.00'te ...

31 Aralık'ta sokağa çıkma yasağı var mı?

YSK tarafından yapılan bilgilendirmeye göre seçim günü yasakları gece yarısı saat 00.00 itibarıyla sona erecek.

Seçim yasağı saat kaçta bitiyor?

Saat 18 ile 21 arasında ancak radyolarda Yüksek Seçim Kurulu tarafından seçim ile ilgili olarak verilecek haber ve tebliğler yayınlanabilir. Saat 21'den sonra bütün yayınlar serbesttir.”, denilerek yayınlarla ilgili yasak kapsamı belirlenmiştir.

YSK yasağı kaça kadar?

Koronavirüs pandemisiyle ilgili kesilen idari para cezaları iptal edilmişti. Cezaları ödeyenler için de devlet tarafından geri ödeme biçimi belli oldu. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre 31 Aralık 2024'e kadar başvuranların ödedikleri cezalar iade edilecek.

Pandemi cezaları iptal oldu mu?

İcra edilen operasyonlar sona erdiğinden ilan edilen sokağa çıkma yasağı, 02.05.2023 Salı günü saat 09.30 itibarı ile kaldırılmıştır. Vatandaşlarımıza, can ve mal güvenliklerinin sağlanması amacıyla uygulanan sokağa çıkma yasağına gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür ederiz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

2023 sokağa çıkma yasağı var mı?

1 Temmuz'dan itibaren normal hayata dönüldü

Pazartesi-cumartesi günleri saat 22.00'den sabah 05.00'e kadar olan ve pazarları ise tam gün uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması ile sınırlama süresince uygulanan şehirler arası seyahat kısıtlaması tamamen sona erdi.


Pandemi yasağı ne zaman bitti?

1 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 05.00'ten itibaren ise hafta içi hafta sonu ayrımı olmaksızın sokağa çıkma ile buna bağlı olarak uygulanan şehirler arası seyahat kısıtlamaları sona erecek ve belirtilen tarihten itibaren sokağa çıkma ve şehirler arası seyahat kısıtlaması uygulanmayacaktır.

Pandemi yasakları kalktı mı?

Türkiye'de 1 Temmuz'dan itibaren normal hayata dönüşü sağlayacak yeni döneme geçildi. Pazartesi-cumartesi günleri saat 22.00'den sabah 05.00'e kadar olan ve pazarları ise tam gün uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması ile sınırlama süresince uygulanan şehirler arası seyahat kısıtlaması tamamen sona erdi.

Türkiye'de pandemi yasakları ne zaman kalktı?

Sokağa çıkma yasağı kalktı mı sorusunun yanıtı 21 Haziran'da yapılan Kabine Toplantısı ile belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 21 Haziran akşamı yaptığı son dakika açıklaması ile Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı 1 Temmuz itibariyle tamamen kaldırıldı.

Sokağa çıkma yasağı kalktı mı?

Geçtiğimiz yıl, 31 Aralık 2020 Perşembe günü saat 21.00'den başlayan, 1 Ocak Cuma, 2 Ocak Cumartesi, 3 Ocak Pazar günlerinin tamamını kapsayan ve 4 Ocak 2021 Pazartesi günü sona eren bir sokağa çıkma kısıtlaması olmuştu.

1 Euro Kaç TL