25 filmin sahibi kim?

25 filmin sahibi kim? 25 filmin sahibi kim?, 25 Film, medya sektöründe hizmet veren bir yapım şirketi. Yapımcı Fırat Parlak ve Koray Şahin tarafından kurulmuştur.

25 film yapım şirketi kimin?

Koray Sahin - Owner - 25 Film | LinkedIn.

Koray Şahin nereli?

1962 yılında Adana'da doğan Funda Koray Şahin, 1987 yılında TRT'ye spiker olarak girdi. Hem radyoda hem televizyonda çok sayıda program sunan TRT'nin usta spikeri 2018 yılında emekli oldu.

Med Yapım ın sahibi kim?

Boğaziçi Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan M. Fatih Aksoy, bir süre kurumsal şirketlerde yöneticilik yaptıktan sonra 1988 yılında yönetmen yardımcısı olarak sektöre adım attı. 1993 yılında kendi yapım şirketi Medyapım'ı kurdu.

Koray Şahinbaş babası kimdir?

Şahin'in cenazesi, Doğançay Mezarlığı'nda toprağa verildi. Yine TRT radyolarının sevilen sesi spiker Hakan Şahin ile evli olan Funda Koray Şahin, Alp'in de annesiydi.

Funda Koray Şahin eşi kimdir?

Emekli TRT spikeri Funda Koray Şahin, İzmir'de, kanser tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. 18.02.2022. Müzik kanalı TRT Fm'in başarılı sunucusu, emekli TRT spikeri Funda Koray Şahin, İzmir'de bir süredir kanser tedavisi gördüğü hastanede bugün yaşamını yitirdi.

Funda Koray ne zaman öldü?

Kerem Çatay'ın sahibi olduğu yapım şirketinin, devam eden dizi setlerini durdurdu ve karavan, jeneratör, ışık gibi malzemeleri deprem bölgesine sevk etmeye başladı. Sosyal medyada Ay Yapım'ı bu karardan dolayı tebrik eden kullanıcılar, diğer yapım şirketlerini de seferberliğe davet ettiler.

Ay Yapım ın sahibi kim?

MF Yapım, yapımcı Fatih Aksoy ile televizyoncu Faruk Bayhan ortaklığında kurulmuş olan yapım şirketidir.

MF Yapım kime ait?

Gold Film'in kurucusu olan Faruk Turgut, yönetmenlik geçmişinin yanı sıra birçok başarılı sinema filminin yapımcılığını üstlenmiştir. 1994 yılından bu güne kadar televizyon kanallarına dizi ve filmlerle daima kalıcı projelere imza atmaya hedeflemektedir.

Gold Film in sahibi kim?

Yeşilçam'ın usta isimlerinden Mahmut Cevher'in kendisi gibi oyuncu olan kızı Yonca Cevher, 2015 yılında Koray Şahinbaş ile evlenmişti. Koray Şahinbaş'ın ilk evliliğinden dünyaya gelen oğlu Fatih Oğulcan Şahinbaş hafta sonu Dilansu Şahin ile nikah masasına oturdu.

Koray Şahinbaş kaç çocuğu var?

"Kendi Düşen Ağlamaz" dizisinin Esma'sı Yonca Cevher Şahinbaş kimdir? Yonca Cevher Şahinbaş, tiyatro ve dizi oyuncusu. Mimar Sinan Üniversitesi, Devlet Konservatuvarı, Tiyatro Bölümü'nden 1994 yılında mezun olan Yenel, sanatçı Mahmut Cevher'in kızıdır.

Kendi düşen ağlamaz Esma kimdir?

Mahmut Cevher (d. 20 Nisan 1949, Bursa), sinema ve dizi oyuncusudur.

Mahmut Cevher aslen nereli?

1962 yılında Adana'da doğan Funda Koray Şahin, 1987 yılında TRT'ye spiker olarak girdi. Hem radyoda hem televizyonda çok sayıda program sunan TRT'nin usta spikeri 2018 yılında emekli oldu.

1 Euro Kaç TL