28 ay sonra ne zaman çıkacak?

28 ay sonra ne zaman çıkacak? 28 ay sonra ne zaman çıkacak?

28 hafta sonra devam edecek mi?

2002 yapımı 28 Gün Sonra (28 Days Later) filmine bir devam filmi gelebilir. İlk filmi kaleme alan Alex Garland ile filmin yönetmeni Danny Boyle, 28 Yıl Sonra (28 Years Later) hikâyesini oluşturduklarını belirtti. Filmin başrolü Cillian Murphy de uygun şartlarda role geri dönebileceğini söyledi.

28 gün sonra kaç film?

28 Gün Sonra'ya üçüncü devam filmi geliyor.

28 gün sonra kaç seri?

Ölümcül bir virüs, İngiltere'yi tehdit altına almıştır. Bir araştırma laboratuarındaki hastalıklı şempanzelerden yayılan bu virüse yakalanan insanlar zor durumdadırlar. Bu işle mücadele eden kişiler sadece virüsü yok etmek değil, hastalığa yakalananlarla da büyük sorun yaşamaktadırlar.

28 Days Later ne anlatıyor?

Trainspotting, 127 Hours ve Slumdog Millionare gibi filmlerle tanınan Oscar ödüllü Danny Boyle, 28 Days Later serisinin üçüncüsü olacak filmin çalışmalarına başlandığını duyurdu.

28 hafta sonra 3 çıkacak mı?

Konusu. Don ve Alice İngiltere'yi etkisi altına alan virüs saldırısı sonrası bir grup kurtulmuş insanla birlikte bir evde sığınmacı olarak bulunmaktadır. Ne var ki bir süre sonra virüsten etkilenerek mutant haline gelmiş insanlar burayı bulur ve saldırırlar.

28 hafta sonra ne anlatıyor?

Trainspotting, 127 Hours ve Slumdog Millionare gibi filmlerle tanınan Oscar ödüllü Danny Boyle, 28 Days Later serisinin üçüncüsü olacak filmin çalışmalarına başlandığını duyurdu.

28 gün sonra 2 var mı?

28 Hafta Sonra - Apple TV (TR)

28 gün sonra nereden izlenir?

Prime Video: 28 Weeks Later.

28 hafta sonra hangi platformda?

Son yılların en kaydadeğer film-noir serilerinden 28 Hafta Sonra, başarılı bir devam filmi.

28 Weeks Later devam filmi mi?

Yayımlanma. 365 Gün Daha, 19 Ağustos 2022'de Netflix'te yayınlandı.

365 gün daha yayınlandı mı?

Alaska'nın ücra bir köşesindeki Barrow kasabası her kış, 30 gün boyunca, zifiri karanlığa gömülür. Çoğu kasaba sakini güneye yöneldiği için hüzünlü bir dönemdir bu. Bu kış, ortaya gizemli bir grup çıkar: Bu grup, kasabada kalan insanlarla beslenmek için son bulmayan bu karanlıktan faydalanmayı beklemektedir.

365 gün daha ne zaman?

Film, Küresel Isınma ve doğurabileceği sonuçları anlatmaktadır. İklim bilimci Jack Hall (Dennis Quaid), kutuplarda araştırma yaparken, buz katmanın kırıldığına şahit olur. Bunun nedeninin ise küresel ısınma olduğunu düşünmektedir. Dünya, bir buzul çağına girmek ve bunun sonucunda köklü bir değişikliğe uğramak üzeredir.

1 Euro Kaç TL