Osmangazi köprüsünden HGS ile geçiş var mı?

Osmangazi köprüsünden HGS ile geçiş var mı? Osmangazi köprüsünden HGS ile geçiş var mı?, Osmangazi Köprüsü'nden HGS olmadan geçilir mı?, HGS Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti ne kadar?, Osmangazi nakit gişesi var mı?, Bursa istanbul arası Osmangazi Köprüsü ile kaç para?, Osmangazi Köprüsü HGS'den çekiyor mu?

Osmangazi köprüsünden HGS ile geçiş var mı?

Osmangazi Köprüsü'nden HGS olmadan geçilir mı?, Osmangazi Köprüsü geçiş ücretleri, OGS yani “Otomatik Geçiş Sistemi” ve HGS yani “Hızlı Geçiş Sistemi” sayesinde ödenebilmektedir. OGS veya HGS bulundurulan araçlara yerleştirilmiş olan elektronik cihazlar sayesinde köprüden geçerken durmana gerek kalmadan Osmangazi köprüsü ücreti ödemesi yapmış olursun.

Osmangazi Köprüsü'nden HGS olmadan geçilir mı?

Osmangazi Köprüsü'nden HGS olmadan geçilir mı?, Osmangazi Köprüsü geçiş ücretleri, OGS yani “Otomatik Geçiş Sistemi” ve HGS yani “Hızlı Geçiş Sistemi” sayesinde ödenebilmektedir. OGS veya HGS bulundurulan araçlara yerleştirilmiş olan elektronik cihazlar sayesinde köprüden geçerken durmana gerek kalmadan Osmangazi köprüsü ücreti ödemesi yapmış olursun.

HGS Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti ne kadar?

HGS Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti ne kadar?, Gişesiz Otomatik Geçiş sistemini, HGS ile kullanabilirsiniz. Gişeli Geçiş sisteminde ise HGS kullanımının yanında Nakit / Banka Kartı / Kredi Kartı ile ödeme yapabilirsiniz. HGS etiketiniz yok ise Nakit / Banka Kartı / Kredi Kartı ile ödeme yapabilmek için bilet almayı unutmayınız. Lütfen biletinizi kaybetmeyiniz.

Osmangazi nakit gişesi var mı?

Osmangazi nakit gişesi var mı?, Osmangazi Köprüsü otomobil geçiş ücreti 399,00 TL, hafif ticari araç geçiş ücreti 640,00 TL ve motosiklet geçiş ücreti ise 280,00 TL'dir. Osmangazi Köprüsünden 3. sınıf araçların geçiş ücreti 760,00 TL, 4. sınıf araçların geçiş ücreti 1.005,00 TL ve 5. sınıf araçların geçiş ücreti ise 1.270,00 TL'dir.

Bursa istanbul arası Osmangazi Köprüsü ile kaç para?

Bursa istanbul arası Osmangazi Köprüsü ile kaç para?, Yavuz Sultan Selim Köprüsü geçiş ücretini ve Osmangazi Köprüsü ücretini nakit ödeme gişelerini kullanarak ödeyebilirsiniz.

Osmangazi Köprüsü HGS'den çekiyor mu?

Osmangazi Köprüsü HGS'den çekiyor mu?, Otomobillerde; Osmangazi Köprüsü 290 TL, Bursa Kuzey 380, TL Manisa Turgutlu 675, TL İzmir Çıkış 710 TL. Hafif ticari araçlarda; Osmangazi Köprüsü 465 TL, Bursa Kuzey 615 TL, Manisa Turgutlu 1.080 TL, İzmir Çıkış 1.140 TL.

HGS olmadan köprüden geçtim ne yapmalıyım?

HGS olmadan köprüden geçtim ne yapmalıyım?, Osmangazi Köprüsü geçiş ücretleri, OGS yani “Otomatik Geçiş Sistemi” ve HGS yani “Hızlı Geçiş Sistemi” sayesinde ödenebilmektedir.

Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti iki yönlü mü?

Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti iki yönlü mü?, Kaçak geçiş yaptıysanız iki hafta içinde aboneliğinizi yaptırmanız veya bakiye yüklemeniz gerekir. Aksi takdirde ceza bedelinizi ödemeniz gerekir. Köprü ve otoyollardan HGS aboneliğiniz olmadan veya bakiyeniz yetersiz olarak geçtiyseniz geçiş ücretinin 4 katı ceza geçiş ücretini de ayrıca ödemek zorunda kalırsınız.

Istanbul Bursa Osmangazi Köprüsü ile kaç saat?

Istanbul Bursa Osmangazi Köprüsü ile kaç saat?, DÜNYA`NIN EN PAHALI KÖPRÜSÜ: Gidiş-Dönüş 240 TL. İzmit Körfezinin iki yakasını birleştiren Osman Gazi Köprüsünün 120 TL`lik geçiş ücreti tartışma konusu oldu. Dünyada bu fiyata geçilen başka köprü yok.

Körfezi dolaşmak mı yoksa köprü mü?

Körfezi dolaşmak mı yoksa köprü mü?, İstanbul'dan Bursa'ya hız limitlerinde 1 saat 15 dakikada gidebilirsiniz. Yol boyunca bir çok konaklama noktası var. Konforlu ulaşım için köprüyü tercih edebilirsiniz.

Otoban için HGS şart mı?

Otoban için HGS şart mı?, Hiç tartışmasız karşılaştırmamızın en hızlı Osmangazi Köprüsü, en ucuzu ise körfezi otomobil ile dolaşmak. Ama özellikle bayram ve hafta sonu dönüşlerinde bu yolun aşırı yoğun olması, hesapladığımızdan kat ve kat fazla zaman yitirilmesine sebep olabilir. Bizce körfezi dolaşmak sakin sezonda mantıklı olacaktır.

HGS bakiye yetmezse ne olur?

HGS bakiye yetmezse ne olur?, Ülkemizde neredeyse bütün köprü ve otoyol gibi paralı girilen yolların ücretlerini ödeyebilmek için Hızlı Geçiş Sistemi'ne (HGS) dahil olunması gerekmektedir. Bu sisteme dahil olmadan paralı otoyolları ve köprüleri kullanmanız durumunda ise ceza ile karşılaşırsınız.

Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti ödenmezse ne olur?

Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti ödenmezse ne olur?, HGS hesabında geçiş için yeterli bakiye bulunmaması halinde, geçişten sonra 15 (on beş) gün içerisinde yeterli tutar hesaba yatırılmadığı takdirde ilgili geçişler için tebligat işlemleri yapılacaktır.

1 Euro Kaç TL