Bulu kapatınca bildirim gider mi?
Konum kapatınca bildirim gider mi?, Önemli: [Aygıtımı] Bul'u ve Bul ağını kapattığınızda aygıtınız kaybolur veya çalınırsa onu bulamaz, kilitleyemez veya silemezsiniz.
Konum kapatınca bildirim gider mi?
Konum kapatınca bildirim gider mi?,
Önemli: [Aygıtımı] Bul'u ve Bul ağını kapattığınızda aygıtınız kaybolur veya çalınırsa onu bulamaz, kilitleyemez veya silemezsiniz. Bul uygulamasında bildirim gider mi?
Bul uygulamasında bildirim gider mi?,
Konum Paylaşımı bildirimlerini devre dışı bırakma
Konumunuzu onlarla paylaşmaya devam edebilirsiniz. Paylaşım durup tekrar başlatılsa bile bildirimler, siz tekrar açana kadar kapalı kalır. Konumunuzu paylaşmayı durdurduğunuzda bu bildirimler de otomatik olarak durdurulur. iPhone umu Bul kapatılırsa ne olur?
iPhone umu Bul kapatılırsa ne olur?,
Arkadaşınızın konumu değiştiğinde bir uyarı almak için Bul uygulamasını kullanın. Arkadaşınız bir konuma vardığında, bir konumdan ayrıldığında veya bir konumda değilse bildirim alabilirsiniz. Bul uygulaması telefon kapalıyken çalışır mı?
Bul uygulaması telefon kapalıyken çalışır mı?,
Bul'u kapattığınızda bu özellikleri kullanamazsınız ve bu da aygıtınızın bulunmasını zorlaştırabilir. Aygıtınızı satmak, başkasına vermek veya değiş tokuş etmek istiyorsanız ya da servise göndermeniz gerekiyorsa Bul'u kapatmanız gerekir. Telefon kapalıyken konum görünür mü?
Telefon kapalıyken konum görünür mü?,
Google'ın akıllı telefonunuz kapalıyken bile bulmanızı sağlayacak bir "Cihazımı Bul" özelliği üzerinde çalışıyor. Android 14'te yer alması beklenen özellikle ilgili bazı bilgiler ortaya çıktı. Android'in yeni sürümü kayıp telefonunuzu kapalı durumda olsa bile bulmanıza yardımcı olacak kullanışlı bir özellik sunacak. Konum kapali olursa ne olur?
Konum kapali olursa ne olur?,
Araştırmaya göre Google'ın 2017'nin başından beri Android kullanıcılarının konum bilgilerini, konum hizmeti kapalıyken de topladığını ortaya çıkardı. Android işletime sahip cihazlar, konum hizmetleri devre dışı bırakıldığında yakındaki baz istasyonlarının adreslerini topluyor ve bu verileri Google'a geri gönderiyor. iPhone umu Bul kapatınca bildirim gider mi?
iPhone umu Bul kapatınca bildirim gider mi?,
Google Konum Doğruluğu kapalı olduğunda GPS, kablosuz, ağ ve sensör verilerini kullanmaz veya toplamaz. Android 12 ve sonraki sürümler için her uygulamanın tam konuma erişme iznini yönetebilirsiniz. Bul da internet kapalıyken çalışır mı?
Bul da internet kapalıyken çalışır mı?,
Önemli: [Aygıtımı] Bul'u ve Bul ağını kapattığınızda aygıtınız kaybolur veya çalınırsa onu bulamaz, kilitleyemez veya silemezsiniz. Bul da neden Konum bulunamadı?
Bul da neden Konum bulunamadı?,
Apple'ın yeni 'Find My' uygulaması, internetiniz olmasa bile iPhone'unuzu izlemeye devam edecek. Apple, 'Arkadaşlarımı Bul' ve 'iPhone'umu Bul' uygulamalarını 'Find My' adlı yeni bir uygulamada birleştirdi. iPhone Bul uzaktan nasıl kapatılır?
iPhone Bul uzaktan nasıl kapatılır?,
Arkadaşınızın adının altında kendi konumunuz görünürse bu, arkadaşınızın konumunu izlemediğiniz anlamına gelir. Konum bulunamadı ifadesini görürseniz bu kişi bulunamıyordur. iPhone konum paylaşmayı durdurunca bildirim gidiyor mu?
iPhone konum paylaşmayı durdurunca bildirim gidiyor mu?,
iPhone, iPad veya iPod touch'ta Bul uygulamasını kapatma
iPhone, iPad veya iPod touch'ınızda Bul özelliğini kapattığınızda Etkinleştirme Kilidi otomatik olarak kaldırılır. iPhone, iPad ya da iPod touch'ınızda Ayarlar > [adınız] > Bul'a gidin. [Aygıtımı] Bul'a dokunun ve [Aygıtımı] Bul'u kapatın. iPhone Bul Telefon kapalıyken çalışır mı?
iPhone Bul Telefon kapalıyken çalışır mı?,
Bul uygulamasında Kişiler'e dokunun, bir kişi seçin, sonra ekranın en altındaki Konumumu Paylaşma'ya dokunun. Bul'da konumunuzu paylaşmayı başlatıp daha sonra durdurursanız kişi haberdar edilmez ve arkadaş listesinde sizi göremez.